O nama

Renovato - Atelje Lepote, osnovan je sa ciljem da omogući ljudima da uživaju u dobrobitima naših programa za detoksikaciju duše i tela. Želja nam je da uputimo ljude u važnost preventivne ishrane i bitnost zdravlja, kao okosnice života svakog od nas.

U našem ateljeu se možete edukovati o namirnicama koje koristimo, prolaziti kroz pažljivo i stručno vođene detoks programe, uživati u tretmanima lica a sve to, uz korišćenje prirodnih materijala.

Osnivač i vlasnik Renovata je Jelica Tomašević, doktor prirodne medicine, koja je na sopstvenom primeru, iz prve ruke videla, osetila, doživela, svoj put promene i izabrala baš ove programe za bolje zdravlje i prihvatila ih kao svoj način života. Kroz edukacije, istraživanja, želju da dođe do najbolje verzije sebe, otkrila je bolji put za sve nas koji želimo da se posvetimo svom zdravlju.

Naš cilj je:

- Da ponudimo najkvalitetniju organsku ishranu sa odgovarajućim kombinovanjem voća, povrća i biljnih suplemenata;

- Da Vam predstavimo naše proizvode vrhunskog kvaliteta, pravljenih od organskih namirnica i da Vam približimo naša praktična znanja za brži put do harmoničnog, zdravog i dugog života.

Verujemo u:

Autentično, izvorno znanje o hrani (voću, povrću i drugim biljkama) koje ima ogromnu snagu da omogući bilo kome da dostigne i ispolji pun potencijal svog duha i tela i tako živi zdravo, dugo i srećno.

Naš moto glasi:

"Čovek treba da jede da bi živeo, a ne da živi da bi jeo" - Sokrat.

Ne čekajte da dođe do toga da morate da menjate ishranu, promenite je danas, jer Vi to želite.

S ljubavlju,
Vaš Renovato Atelje Lepote