Renovato sokovi

Programi

Sokove pravimo Hurom aparatima, Vitamiks blenderima vrhunskog kvaliteta, za voće i povrće. Koristimo sve sertifikovano i organsko.

Pod izrazima “sveže i presno”podrazumeva se, da biljne namirnice nisu kuvane, pečene, pržene ili na neki drugi način termički obrađene.

Sokovi se pripremaju samo za jednodnevnu upotrebu. Treba ih koristiti u svežem stanju i nerazblažene, kako bi postigli najbolji efekat. Može se odjednom pripremati količina potrebna za jedan dan.

Sok se čuva u dobro zatvorenim flašama i na hladnom, u frižideru. Pola sata pre upotrebe , sok treba izvaditi i ostaviti da odstoji na sobnoj temperature, kako bi se sadržaj ugrejao. Treba dnevno konzumirati od 1,5-3 litara soka. Sokovi se ne piju hladni, već ugrejani do sobne temperature.

Prilikom detoksikacije ne treba unositi u organizam ništa drugo od hrane, izuzev sokova od voća i povrća. Sokovi se piju naizmenično - po programu, na svaka 2,5-3 sata. U pauzi između dve terapije sokom, može se piti voda ili čaj po želji.

Dok traje detoks, svako jutro treba upražnjavati: klizmu, slanu vodu, gorku so, čajeve za čišćenje, itd.

3 Dana

Program od tri dana ili “Brži Detoks" je odličan način da svom organizmu priuštite efikasno čišćenje, bilo posle veselih, prazničnih dana kada nam se organizam zasiti od hrane, bilo kao pripremu za letnji, laganiji način ishrane.

Trodnevni program se sastoji od 6 sokova dnevno, koji se piju u tačno određeno vreme. Sadržaj sokova je pažljivo biran i kombinovan da vašem telu donese boljitak, brže ga očisti i da probudi vaša čula i želju za prirodnijom ishranom.

Nakon trodnevnog detoksa treba unositi laganu hranu (termički neobrađenu), što podrazumeva mahom salate, bez ugljenih hidrata. Nakon toga, možete jesti hranu na koju ste navikli uz smanjene porcije, ali unositi više povrća.

Program od tri dana možete koristiti jednom do 2 puta mesečno.

Renovato sokovi

6 Dana

Detoksikacija od 6 dana predstavlja pravi užitak za sve one koji žele da naviknu svoj organizam da radi "kao sat". Tokom ovih 6 dana, pije se 6 sokova dnevno koji obezbeđuju organizmu dovoljno nutritivnih vrednosti, tako da uvek imate osećaj sitosti. Između sokova možete piti vodu ili čaj po želji.

Našem organizmu treba tri dana ujednačene ishrane (hranljivi obroci u određeno vreme) da bi počeo da nam veruje da ćemo pravilno i pažljivo voditi računa o njemu i da ga nećemo ostavljati gladnog. Tek posle trećeg dana, počinje da se ubrzava metabolizam i polako nastupaju promene.

12 Dana

Program od 12 dana je namenjen svima koji su spremni da se posvete svom duhu i telu. Od prvog do šestog dana programa se konzumira 6 sokova dnevno. Od sedmog do dvanaestog dana, konzumiraju se po 3 soka u toku jednog dana i dobijate Renovato jelovnik.

Na ovaj način uvodimo dodatne namirnice povoljne za organizam, koji se i dalje hrani tečno i jos raznovrsnije, a mi zauzvrat imamo energiju koju bismo inače utrošili na varenje te iste hrane u čvrstom obliku.

Nakon programa od 12 dana možete postepeno uvoditi obrok salate, meso, hleb itd.

*Detaljni program dobijate na redovnim konsultacijama.

*Obroke sami prirpremate uz naše recepte.

Renovato sokovi

30 Dana

Program od 30 dana preporučujemo svakome ko želi da proba novu, drugačiju i zdraviju hranu. Program se sastoji iz kombinacije sokova i smutija od svežeg voća i povrća, potaža od organskog povrća i svežih začina, a novine u ovom programu predstavljaju namazi koji se prave od svežih sastojaka, isključivo biljnog porekla, kao i hleb koji se ne peče, vec suši posebnim metodama.

  • 1 - 6 dana: 6 sokova dnevno
  • 7 - 12 dana: 3 soka dnevno + Renovato jelovnik
  • 13 - 18 dana: 3 soka dnevno + Renovato jelovnik
  • 18 - 30 dana: 3 soka dnevno + Renovato jelovnik

Posle 30 dana programa dobićete meni, kao vodič kroz dalju, zdraviju ishranu.

*Detaljni program dobijate na redovnim konsultacijama.

*Obroke sami prirpremate uz naše recepte.