OXI KAPSULA

Multifunkcionalna kapsula za celo telo sa dodatnom opcijom čistog kiseonika za telo i lice.

• Terapija se sprovodi potpuno prirodno – svetlošću, toplotom i kiseonikom.

• Osoba sve vreme i preko tela ali i udisanjem, dobija vazduh iz kog su eliminisani svi sastojci poput ugljen monoksida, dioksida, azota i koncentruje kiseonik na 99 odsto. Istovremeno, na celo telo sve vreme deluje infracrvena suva toplota. Na kožu deluje i svetlost sa četiri talasne dužine blizu infracrvenog spektra, jer ta svetlost potpomaže da hranljivi sastojci i lekovita sredstva mnogo dublje prodru kroz kožu, kombinujući prethodno navedeni kiseonik i toplotu.

• Toniranje, podizanje i učvršćivanje kože, efikasniji rad bubrega i jetre uz eliminaciju toksina iz tela, stimulacija i ubrzavanje metabolizma – bolja cirkulacija, zdravija koža i tkivo, razvoj novih ćelija, veće sagorevanje i potrošnja kalorija.

• Anti Aging, Anti celulit, Detoksikacija, Gubitak telesne težine.

Renovato sokovi

SHOCKWAVE TERAPIJA

Shockwave terapeutski aparat koristi kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska, za tretiranje najvećih uzroka za pojavu celulita kod žena.

Akustični shockwave talas visokog intenziteta podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom. Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža ili presoterapija je terapeutski, kompjuterski vođeni, kompresioni postupak koji stimuliše limfnu i vensku cirkulaciju, doprinoseći boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, detoksikaciji organizma, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu. Ima povoljan efekat na nervni, mišićni i imuni sistem.

Detoksikacija, stimulisanje venske i limfne cirkulacije, prevencija i ublažavanje hipostatičkih otoka na nogama, otklanjanje simptoma "teških nogu", bolja ishrana i regeneracija tkiva, prevencija i otklanjanje celulita, jačanje imuno sistema.